السمك المحشي بالفرن
المقادير
سمك صافي او اي نوع من السمك المرغوب
بصل
طماط
ليمون عادي
ليمون اسود
زيت زيتون
زنجبيل
ملح وبهار
وفلفل حار
وثوم
بقدونس وكسبره
الطريقه
نفرم الكسبره والبقدونس ونبشر الثوم والزنجبيل
ونقطع البصل مكعبات صغيرونه جدا
اهم شي هني الزيت والليمون والليمون الأسود
المطحون ما ننسى البهار والملح
ودي شكلها ونبدي نحشي السمك من غير ما نفتح بطنه من الحلق ههههه
حتى ما تهر الحشوه وتطلع براها كلها
نصفهم بصينيه بعد ما حشينهم
ونوزع عليها شرائح طماط و بصل
وزيت زيتون
نغطيه بالمنيوم وندخله الفرن نص ساعه
لان الصافي ما يبي له طبخ كتير
وبكدي خلصنا ونقدمها
نقدمها مع الرز الابيض بس انا غيرت شويه
واحلى طبق سلطه
بالف عافيه يارب يعجبكم
وكان نعاكم الشيف تاتى
وبكده تكون حلقتنا النهارده خلصت
ويارب يعجبكم
ستووووووووووووووووب الحبقه خلصت
يالا جهزوا الحلقه التانيه